Basisfødevarehygiejneuddannelsen - Undgå bøder! Lev op til lovgivningen og skab tryghed hos dine medarbejdere og kunder.
Arbejdet med at sikre tryghed og sikkerhed når hygiejnen og egenkontrollen skal håndteres, sker gennem en involverende undervisning, praktiske og visuelle eksempler.
Vi har 15 års erfaring med praktisk såvel som teorektisk fødevaresikkerhed og er godkendt af Fødevarestyrelsensom uddannelsesinstitution.
Kursets konkrete indhold ser således ud:
Deltagerne får kendskab til fødevarebårne sygdomme samt til fødevarelovgivningen og fødevareregionens funktion.
Vi berører emner som:
Egenkontrol, kritiske kontrolpunkter og overvågningsprocedurer
Personlig hygiejne
Rengøring og desinfektion Behandling af fødevarer
Letfordærvelige fødevarer og ikke- letfordærvelige fødevarer
Temperaturforhold ved opbevaring, optøning, opvarmning og nedkøling af fødevarer. Målgruppe
Personer, som behandler et begrænset varesortiment, hvor råvarerne og behandlingen er af en sådan karakter, at den sundhedsmæssige risiko ved behandling og servering er begrænset. Pædagoger, plejepersonale, lærer, servicefolk og ufaglærte.Læs om certifikatuddannelsen