Certifikatuddannelsen
i fødevarehygiejne - Undgå bøder! Vi er med til at skabe trygheden og sikkerheden hos jer!
Arbejdet med at sikre tryghed og sikkerhed når hygiejnen og egenkontrollen skal håndteres sker gennem en involverende undervisning samt praktiske og visuelle eksempler.
Vi er godkendt af Fødevarestyrelsen!
Kursets konkrete indhold ser således ud:
Deltagerne får kendskab til fødevarebårne sygdomme samt til fødevarelovgivningen og fødevareregionens funktion.
Vi berører emner som:
Egenkontrol, kritiske kontrolpunkter og overvågningsprocedurer
Personlig hygiejne
Rengøring og desinfektion Behandling af fødevarer
Letfordærvelige fødevarer og ikke letfordærvelige fødevarer
Temperaturforhold ved opbevaring, optøning, opvarmning og nedkøling af fødevarer. Målgruppe
Personer, der arbejder i detailvirksomheder, der foretager behandling af fødevarer
og som ændrer fødevaren, skal gennemføre uddannelsen i fødevarehygiejne på certifikat niveau (18 timer). Se vores basisfødevarehygiejneuddannelse (6 timer).